•   |

Ľúbim ťa vo svetových jazykoch - Deň Sv. Valentína

Viete ako univezrálne poviete ľúbim ťa? No predsa : ZLATKO KÚPIL SOM NÁM DOVOLENKU! Toto zaberie na 100% - za to Vám ručíme. Keď k tomu pridáme plných 8 dní, Vaša dovolenka bude plná lásky bez akýchkoľvek ústupkov!

Ľúbim ťa vo svetových jazykoch - Deň Sv. Valentína


V koľkých jazykoch viete povedať ľúbim ťa?

Svetový deň zaľúbených je vo svete veľmi obľúbeným, vyznajte lásku svojim najbližším. Milých slov nie je nikdy dosť. To isté platí i o dovolenkách nemyslíte? My dovolenky milujeme a vieme, že ich nie je nikdy dosť! Vyberte dovolenku pre seba a pre Vašu polovičku a poďte si oddýchnuť od pracovného zhonu. Zážitky Vám nikdy nikto nevezme. O to krajšie budú práve s milovanými.


Viete ako univezrálne poviete ľúbim ťa? No predsa : ZLATKO KÚPIL SOM NÁM DOVOLENKU! Toto zaberie na 100% - za to Vám ručíme. Keď k tomu pridáme plných 8 dní, Vaša dovolenka bude plná lásky bez akýchkoľvek ústupkov či kompromisov! 


PONUKA DO TURECKA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>

PONUKA DO EGYPTA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>


Vyznajte lásku svojim najbližším, vyberte si, ktorý z jazykov je Vám najsympatickejší.


Anglicky: I love you

Francúzsky: Je t'aime

Španielsky: Te quiero

Nemecky: Ich liebe dich

Slovensky: Ľúbim ťa

Česky: Miluji tě

Turecky: Seni seviyorum

Grécky: Σ' αγαπώ (S' agapó)

Taliansky: Ti amo

Arabsky: أحبك (Ana uhibbuka)

Maďarsky: Szeretlek

Dánsky: Jeg elsker dig

Nórsky: Jeg elsker deg

Švédsky: Jag älskar dig

Bulharsky: Обичам те (Obicham te)

Portugalsky: Eu te amo

 

Pripravili sme ďalší článok o užitočných tureckých frázach na dovolenke v TURECKU. Čítajte TU>>>


PONUKA DO TURECKA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>

PONUKA DO EGYPTA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>


História sviatku Svätého Valentína

História sviatku Svätého Valentína, ktorý je spojený so sviatkom zaľúbených, siaha až do staroveku. Sviatok je pomenovaný po svätom Valentínovi, ktorý bol kresťanským kňazom žijúcim v Ríme v 3. storočí. Existuje viacero legiend o tom, ako sa sviatok Svätého Valentína stal sviatkom zaľúbených.

Jedna z najznámejších legiend hovorí o tom, že začiatok spojenia Valentína so sviatkom zaľúbených má pôvod v tom, že svätý Valentín pomáhal kresťanským párom uzavrieť manželstvo, napriek zákazu cisára Claudia II., ktorý zakazoval mladým mužom zaviazať sa vo väzbe manželstva, pretože veril, že slobodní muži sú lepší vojaci. Valentín však pokračoval v tomto duchu a tajne sobášil páry, čím sa stal symbolom lásky a romantiky.

Sviatok Svätého Valentína sa začal sláviť ako sviatok zaľúbených v stredoveku, keď sa spojili sviatky kresťanskej cirkvi so starovekými pohanskými tradíciami. 14. február sa stal dňom, keď si páry vypočujú rôzne prejavy lásky a oddanosti, vrátane výmenných odkazov (Valentíniek), kvetov a darčekov. Dnes je sviatok Svätého Valentína populárny po celom svete a je zvykom oslavovať ho ako deň prejavu lásky a oddanosti voči blízkym.

V súčasnosti sa sviatok Svätého Valentína slávi rôznymi spôsobmi, vrátane výmenných darčekov (Valentíniek) , romantických večerí, výletov, dovoleniek alebo jednoducho prejavovaním lásky a pozornosti voči tým, ktorých máme radi.





PONUKA DO TURECKA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>

PONUKA DO EGYPTA na PLNÝCH 8 DNÍ TU >>>



Newsletter

Odoberajte naše novinky